Menü Bezárás

Vásárlói Információk

Fizetési módok

Árak, termékinformációk, fizetési módok:

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az Eladó az árak – Vevőknek küldött előzetes értesítés nélküli – megváltoztatásának jogát fenntartja. A Vevők a megrendelőlap elküldése után, az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő árakon vásárolhatják meg a megrendelőlapon feltüntetett termékeket. A vásárlásról szóló automatikus értesítés nem azonos a megrendelés visszaigazolásával.

Akciós árak esetében az akció egy meghatározott ideig, de legfeljebb egy meghatározott készlet erejéig tart (amely készlet az akció záró időpontját megelőzően is kimerülhet). A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze és akciós termékeinkre nem érvényesek. Az akciós termékeinket minden esetben megkülönböztetetten jelöljük az adatlapján.

Amennyiben kiszállítást választasz akkor a megrendelés visszaigazoláson külön tételként feltüntetjük ha van plusz kiszállítási költség. A fizetési folyamat során a Vevő számára jól látható helyen fel vannak tüntetve a termék kiszállításának költségei is, amely költséget abban az esetben kell Vevőnek megfizetni, amennyiben Vevő igényli a házhoz szállítást. Más esetben a kiszállítás a www.kiralysportbolt.hu oldal “Szállítási feltételek” menüpontjánál feltüntetett árakon történik.

A termékek árának kifizetési módja előre utalás, vagy kiszállításkor utánvét. Az utánvét az jelenti, hogy a termékek árának, illetve a házhoz szállítás díjának kifizetése készpénz fizetéssel, a Termék átvételekor esedékes. Az átadásra a termék árának megfizetése után kerül sor, az utánvétes ellenérték beszedésnek külön díja van.

Az Eladó a termék tulajdonjogát mindaddig teljes egészében fenntartja, amíg a Vevő a vételár teljes összegét (beleértve az ÁFA-t is) valamint a házhoz szállítási díjat hiánytalanul meg nem fizette, tehát a tulajdonjog a Vevőre a vételár és a házhoz szállítási díj hiánytalan megfizetése után érvényesül.

A tényleges termékek eltérhetnek a képen látottaktól!

Megrendelés

Az alábbi Vásárlási Feltételek érinthetik a törvényes jogaid. A vásárlás előtt gondosan olvasd el az itt foglaltakat!

Bevezető

Az alábbi Általános Vásárlási Feltételek – a továbbiakban: Feltételek – a Sinus Trade Kft (4024 Debrecen, Simonffy utca 2., 09-09-014547, (továbbiakban Eladó) által a www.streetcolor.hu webshopban (továbbiakban webshop) forgalmazott termékek megrendelésére vonatkozó általános feltételeket határozzák meg. Annak érdekében, hogy a webshopban található termékek megrendelésekor tisztában legyél a megrendelésre és szállításra vonatkozó feltételekkel, kérjük, gondosan olvasd el az alábbiakat. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk az easternhardtimes@gmail.com e-mail címre.

A jelen Feltételek tartalmazzák a megrendelés szabályait, a Vevő és az Eladó között létrejövő szerződés alapvető rendelkezéseit. A jelen Feltételek határozzák meg továbbá az Eladó, mint a www.streetcolor.hu webshopot üzemeltető cég, webshop üzemeltetésével kapcsolatos felelősségét.

A Vevő a webshopban megjelenő megrendelőlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja, és magára nézve – változtatás nélkül – kötelezőnek ismeri el jelen Feltételeket.

Az Eladó jogosult a jelen Feltételekben rögzített általános feltételektől eltérő kikötéseket az adás-vételi vagy szállítási szerződésben érvényesíteni. Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy a jelen Feltételeket (a termékválaszték, az alkalmazandó jogszabályok, beszerzési lehetőségek, beszerzési feltételek, árak változása, árfolyamingadozás vagy bármely más okból) bármikor, a Vevőnek küldött értesítés nélkül módosítsa. A termékek szállítása a megrendelés időpontjában hatályos Feltételek szerint történik. Ezért arra kérünk, a megrendelés elküldése előtt akkor is olvasd el a jelen Feltételeket, ha azt korábbiakban már olvastad. A Feltételeket hatályos verzióját mindig megtalálod a www.streetcolor.hu weboldalon.

A szerződés létrejötte:

Az adás-vételi vagy szállítási szerződés a Vevő és az Eladó között, a termék átadásakor jön létre. A szerződés megkötését az Eladó a megrendelés kézhezvételének igazolását követően is megtagadhatja, ha a megrendelt Termék nincs készletében.

Kiszállítás

Szállítási feltételek:

A weboldalon megtalálható termékek szállítási határideje a megrendelés elküldésétől számított 3 munkanap amennyiben a termék raktáron van (amely határidőbe a megrendelés elküldésének napja nem számít be). Az általad megadott e-mail címre értesítést kapsz, ha a termék szállítását ill. bolti átvételét nem tudjuk a megadott 3 munkanapon belül biztosítani.

A vevő amennyiben a kiszállítást választotta az Eladó e-mail-en, vagy telefonon ad értesítést melyik nap és milyen időben érkezik a termék a Vevő által megadott szállítási címre.

A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vevőre akkor száll át, amikor weboldalon megrendelt terméket az Eladótól átvette és ezt aláírásával igazolta.

Az Eladó a Vevővel történő szerződéskötéskor adja át a jogszabályok által előírt dokumentumokat és tájékozatókat, a termék Jótállási jegyét és a számlát.

Termékeinket a MPL szállítja házhoz.
Kiszállítás 48 órán belül az egész ország területén bruttó 1400 Ft szállítási díj ellenében.

Garancia és elállás

A jótállás (garancia) és a szavatosság:

A weboldalon megrendelt termékekre vonatkozó valamennyi jótállási és szavatossági kötelezettség első sorban a termék gyártóját vagy magyarországi forgalmazóját, másod sorban az Eladót terheli. A jótállás és szavatosság arra terjed ki, hogy a webshopban megrendelt és az Eladó által leszállított termékek anyag – és gyártási hibáktól mentesek. A jótállási kötelezettségek vonatkozásában az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szabályai érvényesek, azzal, hogy a hivatkozott jogszabályban szereplő jótállás abban az esetben érvényesíthető, ha a Vevő fogyasztónak (Ptk. 685.§ d) pontja) minősül. Amennyiben a Vevő nem fogyasztó, illetve amennyiben a megrendelt termék nem tartozik az idézett jogszabály hatálya alá, a termékre vonatkozó jótállás tekintetében a termék gyártója által meghatározott feltételek irányadóak.

Bizonyos termékek vonatkozásában a jótállás a jogszabályban meghatározott kötelező jótállási időn túl is terjedhet, azzal, hogy az ilyen, jogszabályban meghatározott időn túli jótállással értékesített termékek körét, illetve a jogszabályban meghatározott időn túli jótállás feltételeit minden esetben a termék gyártója határozza meg.

A Vevő által a termékek esetleges meghibásodása estén igénybe vehető javítószolgálati egységek felsorolását és címét a www.streetcolor.hu weboldalon találod meg!A Jótállási (Garancia) jegyen és a termékhez mellékelt dokumentumokon kívül az egyes termékekre vonatkozó jótállási (garanciális) feltételekről az alábbi telefonszámon érdeklődhetsz:  +36 (52) 688-124 .

A termékek jótállását bővebben ismerteti a weboldalon könnyen elérhető helyen elhelyezett „Garancia útmutató”.